Oksestriploin produkter

Emborg Catering kan tilbyde vores kunder mange forskellige oksestriploins. Vi arbejder med nogle af de bedste brands i verden blandt andet Bassi, 1953, Minerva, Greater Omaha, Cedar River, Snake River Farms mv.

  • Dyr: Okse
  • Producent: Gejota / Minerva / Estrella / Friboi / Frigol

Snak med vores personale

Michael Vinther
Head of purchase / owner

Mobil.: Tlf. +45 3018 0351
mv@emborgcatering.dk

Forretningsområde:
Indkøb og salg

Om Michael

Emborg catering Supply er din one-stop-leverandør til alle dine skibsforsyninger, inklusive skibsforsyninger og kabinebutikker. Vi leverer forsyninger til dine skibe og fartøjer over hele kloden effektivt og bekvemt.

Christoffer Emborg catering

Vi kan hjælpe dig med.

Rådgivning

Rådgivning og vejledning i at optimere jeres indkøb og anvendelse af produkter med vores ekspertise inden for fødevarer.

Tryghed

Vi skaber tryghed omkring dine indkøb og valg af produkter. Vores konsulenter står altid klar til at hjælpe dig.

Service

Du får en faglig kompetent service og viden fra Emborgs veluddannede team

Tilbud & inspiration

Få vores tilbud og inspiration ugenligt på vores hjemmeside og Socialemedier.

Kontakt os

Emborg Catering er en af landets hurtigst voksende fødevaregrossister. Vi leverer i hele Danmark og er din garanti for super service og den skarpeste pris.

Få kontakt til vores personale  allerede nu

Bliv kunde hos Emborg catering

Har du at få en skræddersyet løsninger der kan styrke din forretning? Udfyld blot felterne nedenfor, og vores dedikerede rådgivere vil hurtigt tage kontakt for at indlede en samtale om dine unikke muligheder. Vi er klar til at vise dig, hvordan vores ekspertise og skræddersyede tilgange kan være til fordel for dig og din virksomhed.

Uforpligtende Samtale:
Er du nysgerrig efter at udforske, hvordan vi kan skabe værdi for din forretning? Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi er her for at lytte, rådgive og præsentere dig for vores innovative løsninger.

Har Du Spørgsmål?

Vi er altid tilgængelige for at besvare dine spørgsmål. Ring eller skriv til os, og lad os begynde rejsen mod at optimere dine forretningsmuligheder. Ser frem til at høre fra dig og tage de første skridt mod at styrke din virksomhed sammen!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
CVR og EAN
Kontaktperson