Eksklusive kød

Emborg Catering er et Nordjysk Catering firma af ældre dato, som har specialiseret sig i import og distribution af fødevarer fra hele verden. Firmaets historie går helt tilbage til 1978, hvor Emborg Catering startede som leverandør på fast food markedet af toast og pølse produkter. I 2010 undergik Emborg Catering en større forandring og ejes i dag af 2 ledende medarbejdere.

Emborg beskæftiger sig blandt andet med salg af kødprodukter, og vi leverer dagligt via egne biler til hoteller, restauranter, kantiner og detailkæder i hele Danmark. Foruden okse og kalvekød består vores sortiment af mange former for fjerkræ, pasta, sovs og non food produkter. Vi har mange års erfaring blandt andet indenfor kødbranchen og har et bredt netværk til producenter både i Europa, USA, Japan og Sydamerika.

Udgangspunktet for Emborg Catering er, at tilbyde vores kunder de bedste fødevarer og derfor leverer vi kun varer, som er nøje udvalgt blandt vores mange leverandører.

Eksklusive kød mærker

Bliv kunde hos Emborg catering

Har du at få en skræddersyet løsninger der kan styrke din forretning? Udfyld blot felterne nedenfor, og vores dedikerede rådgivere vil hurtigt tage kontakt for at indlede en samtale om dine unikke muligheder. Vi er klar til at vise dig, hvordan vores ekspertise og skræddersyede tilgange kan være til fordel for dig og din virksomhed.

Uforpligtende Samtale:
Er du nysgerrig efter at udforske, hvordan vi kan skabe værdi for din forretning? Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi er her for at lytte, rådgive og præsentere dig for vores innovative løsninger.

Har Du Spørgsmål?

Vi er altid tilgængelige for at besvare dine spørgsmål. Ring eller skriv til os, og lad os begynde rejsen mod at optimere dine forretningsmuligheder. Ser frem til at høre fra dig og tage de første skridt mod at styrke din virksomhed sammen!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
CVR og EAN
Kontaktperson
Christoffer Emborg catering

Vi kan hjælpe dig med.

Rådgivning

Rådgivning og vejledning i at optimere jeres indkøb og anvendelse af produkter med vores ekspertise inden for fødevarer.

Tryghed

Vi skaber tryghed omkring dine indkøb og valg af produkter. Vores konsulenter står altid klar til at hjælpe dig.

Service

Du får en faglig kompetent service og viden fra Emborgs veluddannede team

Tilbud & inspiration

Få vores tilbud og inspiration ugenligt på vores hjemmeside og Socialemedier.

Kontakt os

Emborg Catering er en af landets hurtigst voksende fødevaregrossister. Vi leverer i hele Danmark og er din garanti for super service og den skarpeste pris.

Få kontakt til vores personale  allerede nu