Meat ’n greet

Søren Mernild - aka. "Soren"

Til daglig beskæftiger Søren sig med salg og indkøb på det svenske marked. Med erfaringer fra en turbulent tid som konsulent i England har Søren prøvet lidt af hvert i kødbranchen. På charmerende vis formår Søren altid at vende en ellers kattepine til sjov og ikke mindst, god forretning. Det gør det heller ikke værre, at Søren kan kommunikere på hele 4-5 forskelligesprog. Derfor er aliaset selvfølgelig også af international kaliber.

De sproglige kundskaber har været en nødvendighed, da der skulle kompenseres for EDB'en som godt kan drille lidt i tide og utide. Heldigvis kan man ansætte sig ud af sådan noget.

Adm. Direktør
Mobil.: +45 30180350

E-mail.: sm@emborgcatering.dk

Forretningsområde:
Indkøb
Detail koncepter

Michael Vinther aka. Vinther

Til daglig beskæftiger Michael sig med indkøb og salg, catering værende ekspertområdet. Med en fortid som backpacker i Sydamerika har Michael en 6. sans ift. netop det marked, hvor nogle af de mest prægtige stykker kød i verden er at finde. Dette nyder restauranter, resorts osv. godt af, samt privatkunder til lagersalg om fredagen.

Derudover agerer Michael som disciplinærrådet, så skulle du ryge udenfor de ellers frie rammer, står Michael parat til, med en kærlig og rund hånd, at få ridset op hvordan man eksempelvis indhenter en kreditnota på bedste vis

Salgschef
Mobil.: +45 30180351
E-mail.: mv@emborgcatering.dk

Forretningsområde:
Salg og markedsføring 

Leon Christensen aka. Tyksak.

I den normale drift er Leon drivkraften på lageret. Han står for, i fællesskab med Bo, at holde lageret i system og integrere nye varer, såvel som pakke og sende ordre. Desuden står Leon primært for lagersalget om fredagen. Med smil, charme, og grundet sin størrelse(altså bredden) kan Leon sælge mange varer på sin troværdighed:"Jeg fik den selv forleden, super lækker" - hvilket også er rigtigt, oftest fik han den faktisk forleden..
Med sit gode humør, er han en fornøjelse at støde ind i. Også fordi du ikke slår dig på Tyksak

("Tyksak" er tatoveret på armen, ingen kollegaer har været ude med riven ang. nickname)

Lagerassistent / Butiks ansvarlig 
Mobil.: +45 31630777
E-mail: lc@emborgcatering.dk

Forretningsområde: 
Privatsalg

Martin Høi aka. Martinus

Martin beskæftiger sig med indkøb og salg, hvor han primært opererer på det svenske marked. Før sin sælger karriere var Martin slagter, så med nærmest kirurgisk præcision kan han skære, og ikke mindst forklare om, en ko. Dertil er han IT-ansvarlig, hvis hæderligste opgave er at berolige Søren, når Microsoft Outlook endnu en gang har andre planer end hr. Mernild.

Salgskonsulent
Mobil.: +45 24415358
E-mail: mh@emborgcatering.dk

Forretningsområde:
Diner Transportable
Export

Bo Kjeldgaard aka. Kød Guruen.

I den daglige drift står Bo for at varerne bliver sendt af sted, lagersystematik samt han også servicerer sine egne kunder. Desuden agerer han som "sweeper", så skulle du sende en forkert vare af sted, kan du forvente et bestemt (dog altid i god tone) opkald fra Bo. Han hjælper også privatkunder, når vi andres viden hører op - Deraf "Guruen"

Salgskonsulent
Mobil.: +45 20785678
E-mail: bk@emborgcatering.dk

Forretningsområde:
Slagtere
Supermarkeder    

Andy Hemmingsen aka. Andyboy

Til daglig beskæftiger Andy sig med indkøb og salg, hvor han er med til at bestemme hvad der skal ligge rundt omkring i de danske supermarkeder. Hans mange forretningsrejser til bl.a. Irland har resulteret i et tæt og gensidigt ærligt bånd til diverse leverandører, som hele Emborg nyder godt af.

Med et gudsbenådet talent for at lukke en handel er Andy ikke nem at slippe fra når først ordrenummeret er indenfor rækkevidde. Når det lykkes, som det oftest gør, fejres det selvfølgelig med en runde på kontoret. En højlydt runde, need I say..

Salgskonsulent
Mobil.: +45 25800100
E-mail: ah@emborgcatering.dk

Forretningsområde:
Supermarkeder    




Jonas Stie Hansen aka. Teknik Stigo

Til daglig kører Jonas i Emborgs egen bil og sørger for at varerne når frem i god tid og ikke mindst i god stand!  Jonas dækker alt nord for Aalborg og faktisk helt ned til Århus, hvor kunder, små som store, får leveret fragtfrit. Med sit gode humør og udadvendte person er Jonas en fan-favorite ved mange af vores kunder. Om det resulterer i større ordre, må tiden vise.

Det spøjse nickname stammer fra en joke, som opstod grundet Jonas' teknik eller mangel på samme på en håndboldbane. En teknik, som han har taget med sig efter han er blevet Emborg chauffør. Efter blot 14 dage måtte Jonas ringe "hjem", og berette om en betonvæg som ikke ville det samme som Jonas da bilen skulle bakkes ud. Den trængte til maling alligevel mente Teknik Stigo.

Salgskonsulent
Mobil.: +45 26334319
E-mail: jsh@emborgcatering.dk

Forretningsområde:
Slagtere
Supermarkeder    

Godt kød er vores omdrejningspunkt